Hesabınızı ve Verilerinizi Silme
Reperto · Hesap ve veri silme talimatları
Reperto hesabınızı ve tüm verilerinizi (şarkılar, etiketler, setlistler, profil) dilediğiniz zaman kalıcı olarak silebilirsiniz.
Uygulama İçinden (önerilen)
- Reperto uygulamasını açın ve giriş yapın.
- Sol üstteki menü → profil/hesap kartınıza dokunun (Hesabım).
- En altta "Hesabımı kalıcı olarak sil" seçeneğine dokunun.
- Uyarıyı onaylayın. Hesabınız ve tüm verileriniz anında ve kalıcı olarak silinir.
E-posta ile Talep
Uygulamaya erişemiyorsanız, hesabınızın e-posta adresinden [email protected] adresine "Hesap Silme Talebi" konulu bir e-posta gönderin. Talebinizi en geç 30 gün içinde işleme alırız.
Hangi veriler silinir? Hesabınız, profiliniz, tüm şarkılarınız, setlistleriniz, etiketleriniz, ayarlarınız, plan ve kullanım kayıtlarınız, yüklediğiniz dosyalar, geri bildirimleriniz ve grup üyelikleriniz kalıcı olarak silinir (sahibi olduğunuz grubun sahipliği başka bir üyeye geçer). Kimliğinize bağlı olmayan anonim topluluk istatistikleri kimseyle ilişkilendirilemediği için silinmez. Bu işlem geri alınamaz.
← Gizlilik Politikası
© 2026 Reperto · [email protected]